Unes 400 persones omplen a vessar el Teatre municipal de LLoret per escoltar les propostes de l’alcaldable Jordi Martinez

El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, anuncia sinergies entre Barcelona i Lloret quant els dos siguin alcaldes 

L’alcaldable de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, va anunciar ahir al vespre a Lloret que si els dos governen, (Martinez i Trias),  als seus municipis establiran sinergies per afavorir els dos municipis. Per Trias les problemàtiques de Barcelona i de Lloret en especial a l’estiu, solen ser similars i cal buscar fórmules per trobar-hi solucions. Alhora va anunciar que Barcelona, com a capital de Catalunya ha de donar cobertura a la resta de municipis i en especial en la seva promoció.

Per la seva banda l’alcaldable de Junts x Catalunya a Lloret de Mar, Jordi Martinez, va agrair de manera especial la presencia de Trias a l’acte, i va començar a esbossar algunes de les propostes que convertirà en realitat a partir de finals de maig quan guanyi les eleccions a l’alcaldia lloretenca. En aquest sentit, Martinez, va voler deixar clar que són propostes, senzilles, ambicioses i realitzables. “No anunciarem grans projectes que no es puguin fer”, la honestedat i la feina són l’ADN del nostre grup. 

Martinez, va fer durant uns 30 minuts un tastet del què proposa pel futur de Lloret, sense oblidar que el que explica li van inculcar el seu avi i el seu pare, “la política és la vocació de servei públic i només té sentit si és per cuidar-nos del dia a dia de les persones i per transformar el nostre poble sense por al que podran dir”. 

 

Treball, gestió eficaç i ordenances de civisme 

Martinez va desglossar la seva conferència en tres blocs, el treball en equip i amb la ciutadania, la gestió i les ordenances de civisme. Aquest va ser precisament un dels aspectes que va ocupar bona part dels tres blocs. “Em comprometo en 4 anys a donar la volta com un mitjó al nucli antic”, va sentenciar l’alcaldable. Per Martinez, el nucli antic ha de ser amable, per viure-hi, amable per visitar-lo, amable per passeja-hi, amable per anar a restaurants o a comprar-hi”.  

Per l’alcaldable, “el nucli antic no s’hauria de considerar un barri més, el nucli antic té prou potencial com per tornar a revifar-lo i convertir-lo en un pol de l’atractiu turístic de Lloret”. 

 

Nou Passeig des del Castell al Museu del Mar 

Pel què fa a la gestió, l’alcaldable va manifestar que “farem que l’ajuntament funcioni d’una manera eficient pels més de 42.000 lloretencs, revisarem els pressupostos, reajustarem tot allò millorable, i això, ho vull fer compartint un projecte de futur i de compromís amb tots els lloretencs, amb les més de 100 nacionalitats que conviuen al nostre poble.” 

L’alcaldable va anunciar a més un dels projectes emblemàtics com és la creació d’un nou passeig des del castell al Museu del mar. Tenim el mateix passeig que l’any 75, volem fer un passeig nou i pacificat”. En un altre dels blocs, el candidat, va manifestar que al llarg d’aquests mesos de trepitjar carrers ha vist en primera persona  “que els lloretencs i lloretenques es senten oblidats per part de l’administració local. “L’ajuntament i els regidors hem de ser una eina de suport als ciutadans i no una màquina que només fa que endarrerir i no donar sortida a problemàtiques del dia a dia dels nostres conciutadans.  

L’alcaldable va tenir també paraules de record pel seu avi i el seu pare que també havien estat alcaldes, així com pels alcaldes que l’han precedit en el càrrec lloant les obres que van fer com el Teatre municipal, la comissaria de policia local o la piscina municipal. 

 

Per més informació i declaracions/Jordi Caupena/620208255 

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde