Junts x Cat a Lloret proposa la creaciód'undepartament de receptors de congressos, fires, festivals i altres esdeveniments

L’alcaldable, Jordi Martinez, vol que aquesta “comissiód’esdeveniments” es centri en la cerca de promotors nacionals, i coordinada amb els organismes ja existents.

Lloret de Mar, 5 d’abril de 2023

L’alcaldable de Junts JxCat a Lloret de Mar, Jordi Martinez, ha proposat la creació d’un departament o comissió d’esdeveniments que s’encarregui de buscar, recepcionar i coordinar congressos, fires , festivals i altres esdeveniments mitjançant un ens publicoprivat tenint en compte els organismes ja existents.
Segons explica l’alcaldable, “Per les informacions que tenim aquesta setmana Santa l’ocupació turística està sent bona, però amb la nostra proposta volem cobrir les mancances que es produeixen per exemple entre setmana Santa i l’estiu o des de principis de setembre fins al Nadal. Aquest servei hauria de servir per desestacionalitzar la temporada.

En una primera fase la intenció seria enfocar la tasca d’aquests receptors cap al turisme nacional i en una segona fase ampliar-ho a més àmbits geogràfics. L’alcaldable explica que la recerca d’esdeveniments d’àmbit cultural, social, esportiu i econòmic a través d’aquests conductes és una pràctica molt corrent a municipis turístics amb una gestió més diversificada i eficient.

En l’actualitat per l’alcaldable hi ha una manca considerable d’esdeveniments de primer nivell que facin d’atracció turística fora la temporada estival. En aquest aspecte, Martínez, proposa esdeveniments enfocats a un turisme de proximitat, Barcelona, Maresme, la Selva, Girona, que permetria per exemple que els caps de setmana Lloret fos un pols d’atracció turística de proximitat.

Coordinació amb els gremis del municipi

Jordi Martinez a més afirma que aquests esdeveniments s’han de fer manera informada i coordinada i amb la suficient antelació per tal de comercialitzar-ho adequadament amb tots els gremis i associacions del municipi. En aquest aspecte ha destacat que cal una previsió dels serveis turístics que tenim en cada moment de l’any per anar coordinats i aconseguir que els visitants trobin fora de temporada un Lloret ple de serveis.”S’ha d’anarcoordinats, no pot ser que l’Ajuntament organitzí una activitat i que als visitants no els puguem oferir ni hotels, ni restauració ni segons quin tipus de comerç perquè la majoria d’establiments estan tancats per fora de temporada, desconeixement o per manca d’informació”.

Per més informació i declaracions/Jordi Caupena/620208255

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde