Junts x cat a Lloret obre la seva seu per atendre les propòstes de la ciutadania

Lalcaldable de junts x cat a Lloret de mar, Jordi Martinez, ha impulsat aquesta iniciativa dins la linia d’escoltar a tothom.

A l’acte de presentació del local situat al carrer dels màrtirs,5 va destacar i agraïr la predisposició dels voluntaris que participen a la campanya i que alhora fan posible que el local pugui atendre al públic a partir de les 6 de la tarda. De dilluns a dissabte.

La llista encapçalada per Martinez a banda de comptar amb una seu social disposa que un número de watssap per atendre peticions i propostes 607043011.Aquests dies a més han començat a instal·lar carpes informatives a diferents indrets del municipi amb el clar objectiu de der arribar el seu programa a tots els punts del municipi.

Presentació de la llista
L’alcaldable de Lloret Jordi Martinez. Presentarà la seva llista el dimecres 19 d’abril a les 8 de la tarda.

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde