500 persones acompanyen Jordi Martinez en la presentació de la llista de Junts x Cat a les eleccions que venen a LLoret de Mar

La llista representa bona part del teixit social, esportiu, cultural i empresarial del municipi

Lloret de Mar, 20 d’abril de 2023

L’alcaldable de Junts x Cat a Lloret de Mar, Jordi Martinez, ha presentat davant 500 persones l’equip que el portarà a ser el proper alcalde de Lloret després de les eleccions del mes de maig.
En un acte que va durar poc més d’una hora es van desvelar el nom dels homes i dones que acompanyaran Martinez en la cursa electoral.

L’acte de presentació va comptar amb la intervenció de la cantant Lloretenca Laura Gibert participant en la primera edició del programa “Eufòria” de TV3 i que va aixecar els aplaudiments d’una sala plena a vessar.

Al llarg de la presentació  es van anar coneixent les aficions, currículums i virtuts dels diferents membres de la llista. Així hi destaquen, dirigents d’entitats juvenils, cercles econòmics, gremials i també de culturals i veïnals.


Abans de finalitzar l’acte l’alcaldable Jordi Martinez, va voler agrair públicament l’esforç no tan sols del seu equip sinó dels centenars de persones que li han donat suport.

Martinez,va sintetitzar el seu parlament en diferents àmbits, com ara destacar el paper del seu equip “un equip heterogeni i provinent de diferents barris i sectors de Lloret, penso que això és important perquè ens permetrà cobrir amb solvència totes les regidories de l’Ajuntament”.La revitalització del nucli antic,la revolució de les petites coses i la importància del món associatiu al municipi van ser algunes de les seves claus.

En la vessant més política Martinez va exposar que la majoria dels partits polítics que es presenten a les eleccions aposten per qüestions a resoldre del poble, però ell mateix i el seu equip es va erigir com a única força capaç de fer-ho possible, “Qui no vol més seguretat? Més neteja? O un Lloret més amable?, estic segur que tothom, però nosaltres som els únics capaços de fer-ho possible”. Va sentenciar.

Finalment, Martinez va animar a l’auditori a fer campanya per al seu grup, un gran equip que tornarà a posicionar  Lloret com una ciutat amable, neta, segura i això “ho faré amb l’ajuda de tots i cadascun de vosaltres”. Nosaltres, va dir l’alcaldable “no només volem treballar per al Lloret dels propers 4 anys, treballarem per al Lloret dels nostres fills i els nostres nets”

Representants dels diferents sectors

A l’acte de presentació que es va fer a la Sala Evenia de l’Hotel Olympic hi van assistir entre d’altres:
Enric Dotras,President del Gremi d’Hostaleria de Lloret,Eduard Torrent,gerent de la Cambra de Comerç de Girona i Josep Maria Molist,president de la Mesa empresarial de turisme.

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde