JuntsxCat proposa redefinir el Passeig marítim de Lloret des del Museu del Mar fins al castell

Per l’alcaldable, Jordi Martinez,cal una bona organització d’activitats per evitar la contra programació 

Lloret de Mar, 27 d’abril de 2023

L’alcaldable de Junts x Cat a Lloret de Mar, Jordi Martinez, ha  lamentat que grans esdeveniments que es fan a Lloret no estiguin acompanyats d’un manteniment a nivell d’infraestructures bàsiques com pot ser un asfaltat o voreres i panots en perfectes condicions. En aquest sentit, s’ha referit directament a l’obertura del Castell de Lloret com a un espai expositiu de primer nivell, que alerta sobre l’emergència climàtica. Martinez ha lamentat l’estat que ofereix el darrer tram del Passeig just abans d’accedir al Castell.Per aquest motiu, entre d’altres, Junts x Cat proposa instaurar un pla de manteniment i asfaltatge no només del centre, sinó també de barris i urbanitzacions.

Redefinir el passeig, grup treball per l’embelliment i evitar la contraprogramació

Una de les propostes programàtiques de Martinez és, precisament, redefinir el Passeig marítim(des del Museu del Mar fins al Castell de Lloret).Aquest fet suposaria un seguit de mesures que facilitarien més espai per als vianants. Una altra de les accions destacades dins de les seves propostes és la creació d’un grup de treball que vetlli per l’embelliment del municipi, per millorar la seva imatge general i elaborar un pla de manteniment de les accions que s’hi realitzin. A més,Martinez vol elaborar un pla de coordinació de les diferents activitats que es realitzen al municipi. Així, l’alcaldable va manifestar que no pot ser que, des del mateix Lloret, ens contraprogramem amb espectacles i fires durant el mateix cap de setmana.

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde