Martinez presenta el pla de xoc per al nucli antic de Lloret

Per l’alcaldable, cal prendre mesures dràstiques i amb urgència per revertir la situació.

Lloret de Mar, 5 de maig de 2023

L’alcaldable de Junts x Cat a Lloret de Mar, Jordi Martinez, ha presentat als veïns del nucli antic de Lloret la proposta de pla de xoc per acabar amb l’actual deteriorament que pateix aquest emblemàtic sector del municipi.
En companyia del veïnat l’alcaldable va anar desglossant les problemàtiques que li han arribat dels afectats i com solucionar-les. El Pla de xoc incideix en temes com la seguretat, la neteja, el manteniment i el compliment de les normes cíviques. L’alcaldable també va plantejar l’augment de presència policial a través d’un conveni amb empreses de seguretat privada, una pràctica que és habitual en alguns municipis, com és el cas de Lloret, on els mesos d’estiu hi ha un increment important de la població.

Els membres de la llista Montse Matas, Esther Robles, Nino Gómez i Marina Nicolàs, van esbossar algunes de les propostes que es desenvoluparan com la millora de la imatge del sector dels carrers comercials de Lloret o un pla de manteniment d’obres i neteja per el nucli.

 

Una de les joies del municipi

Aquest Pla de xoc és una de les propostes més destacades de l’equip de Martinez per aquestes eleccions municipals. L’alcaldable, que va ser resident d’aquest barri en el passat, va lamentar-ne l’estat actual i com s’ha arribat a aquesta situació: “Hem de ser capaços de canviar la manera com es fan les coses, i el veïnat del nucli antic ha de tornar a sentir-se orgullós del barri i el poble on viu.” A més, Martinez va deixar clar que Lloret té molts racons i espais, “joies”, les va anomenar, però el nucli antic és l’autèntic motor comercial de la vila i, per tant, ha d’estar en perfecte estat de revista, i no només a l’estiu, sinó tot l’any.

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde