Junts Lloret proposa crear un grup de treball amb especialistes per embellir diferents indrets del municipi

Per l’alcaldable, Jordi Martinez,amb una mínima inversió es podrien potenciar molts epais arribant a crear una “ruta selfie”

Lloret de Mar, 10 de maig de 2023

La formació Junts  Lloret de Mar proposa, de cara a les eleccions vinents, la creació d’un grup de treball que vetlli per l’embelliment de Lloret i la millora de la imatge general del municipi. Amb aquesta premissa es vol elaborar un pla de manteniment que tingui en compte tots els barris i urbanitzacions de la localitat.


Per l’alcaldable de la formació, Jordi Martinez, aquest grup de treball format per urbanistes i artistes de diferents àmbits del municipi s’encarregarien d’identificar molts dels espais que ja són coneguts i d’altres de nous per millorar la seva imatge i fer-los atractius, no tan sols per als veïns sinó també per als visitants. Així, comenta que amb una mínima inversió es podrien embellir diferents punts del municipi i arribar a crear una “ruta selfie” perquè locals i visitants gaudeixin més aquests espais i en millors condicions.

 

Segons avança Martinez, aquest grup estaria format per persones amb inquietuds artístiques i urbanístiques del municipi que hi vulguin aportar la seva opinió.
D’altra banda i en línia amb la voluntat de millora d’aquesta imatge,l’alcaldable també ha inclòs l’elaboració d’un pla de manteniment urbà que tindrà en compte tots els barris i urbanitzacions.

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde