Encarna Fernández

LA NÚMERO 08

  • Va néixer a Lloret l’any 1975 i malgrat haver viscut uns anys a Blanes, fa més de 20 anys es va tornar a instal·lar a Lloret on hi van néixer també les seves dues filles, la Berta i la Jana.
  • Mestra de formació i vocació, ha treballat durant 15 anys a les escoles Pompeu Fabra i Àngels Alemany  de Lloret. Llicenciada en psicopedagogia, actualment treballa  d’orientadora educativa a l’institut Ramon Coll i Rodés. Màster en Neuropsicopedagogia i Postgrau en atenció a la diversitat a secundària.
  • L’esforç, la constància, la dedicació, la perseverança i el treball, són els valors que li van inculcar els seus pares, que durant més de 20 anys van regentar un supermercat a l’avinguda Mistral, i ella els ajudava als estius quan feia vacances de l’escola.
  • En el seu temps lliure practica esport: li agrada sortir a córrer per la muntanya i gaudir del nostre entorn, afició que comparteix amb la seva germana Maria i les seves amigues. També practica el rem quan arriba la temporada d’estiu. Ha vogat amb les tripulacions de St. Elm i St. Romà.

COMPTEM AMB TU

LLORET AL COR

Envia’ns un Whatsapp

Detalls de contacte

Segueix-nos

Vols estar al dia?

© 2023 Martinez Alcalde